Sensatia Botanicals

Hudplejeserie baseret på hudtype

Når det kommer til glødende hud, er et godt hudplejeritual nøglen til netop det. Sensatia Botanicals ved, at opretholdelse af et hudplejeritual og konsekvent praktisering af det resulterer i sundere hud. Så hvad skal et ansigtsritual egentlig indeholde? Hver persons hud har sine egne unikke behov, når det kommer til hudpleje, og det er vigtigt at forstå dine egne behov. Alligevel er der nogle væsentlige trin, som alle bør inkludere i deres eget ritual.
Prøv Sensatia Botanicals daglige og ugentlige hudplejeritual, mærk og se forskellen.

Rens – Tone – Pleje – Fugter – Beskyt

Normal hud

Normal hud er kendetegnet ved en afbalanceret tilstand uden at være hverken tør eller fedtet. Den er fri for urenheder og viser ingen tegn på følsomhed. Overfladen er glat og giver et ensartet udseende. Ved at opretholde gode rense- og fugtighedsrutiner samt beskytte huden mod solskader, kan normal hud blive ved med at være sund og bevare sin naturlige glød.

Se produkterne til normal hud her

Følsom og moden hud

Følsom og moden hud er kendetegnet ved reaktivitet og en tendens til let irritation. Det kan mærkes som svie, brændende eller kløende og har tendens til at være let rødt eller rødme. Det er vigtigt at bemærke, at moden hud ikke nødvendigvis er begrænset til en bestemt aldersgruppe, men normalt begynder folk over 35 år at vise tegn på moden hudkarakteristika. Følsomhed og reaktivitet i kombination med ældningsprocessen kan føre til et øget behov for særlig hudpleje og produkter, der tager højde for disse behov. Ved at vælge blide, fugtgivende produkter og holde dig væk fra potentielle irriterende stoffer, kan du være med til at bevare hudens sundhed og ungdommelige udstråling.

Se produkterne til sensitiv og moden hud her

Fedtet til acneudsat hud

Fedtet til acneudsat hud har et skinnende og fedtet udseende, ofte med synligt forstørrede porer. Den er tilbøjelig til rødme, bumser og hudorme, uden at have tørre områder. Denne hudtype producerer mere talg end normalt, hvilket kan føre til overskydende olie og tilstoppede porer. Det er vigtigt at bruge de rigtige hudplejeprodukter, der er formuleret specifikt til fedtet og acneudsat hud for at regulere talgproduktionen, reducere betændelse og bekæmpe udbrud. Rense- og plejeprodukter fra Sensatia Botanicals kan hjælpe med at kontrollere olie, reducere udbrud og forbedre hudens klarhed og udseende.

Se produkterne til fedtet og akneudsat hud her

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.