NÅR DU HANDLER HOS OSS, GODTAR OG BEKREFTER DU FØLGENDE:

 

  • Alle opplysninger du oppgir er korrekte, oppdaterte og fullstendige.
  • Betalingsmidlene, PayPal-kontoen, Vipps-kontoen du bruker er din egen, og at det er dekning på kontoen til å dekke betaling av ordren.
  • Tollgebyrer, importavgifter og frakt utenfor fastlandsnorge, skal betales av kjøperen. For forsendelser i Norge er merverdiavgift inkludert.
  • E-postadresse og telefonnummer kan brukes som et kommunikasjonsmiddel til varsling og fakturering.
  • Vi er ikke ansvarlige for forsinkelse eller ikke-levering dersom utsteder av betalingskortet nekter å godkjenne betalingen til Thiink AS.
  • Du er fortsatt ansvarlig hvis noen andre bruker din innkjøpskonto og/eller personlig informasjon, med mindre du kan bevise at slik bruk var uredelig.

Ansvarsfraskrivelse

Eventuelle feil på nettsiden vår er utilsiktet og vi beklager hvis noe informasjon er unøyaktig. Vi forbeholder oss retten til å korrigere feil og til å oppdatere produktinformasjonen til enhver tid, også etter at du har lagt inn bestillingen. Vi forbeholder oss retten til å endre produktspesifikasjoner og prisene til enhver tid.
Thiink AS er ikke erstatningsansvarlig for eventuelle skader som skjer ved feilbruk og uvøren bruk av varen. Skjermen og fargeevnen til din dataskjerm, vil påvirke fargene du faktisk ser på nettsiden. Vi er ikke ansvarlige for begrensninger av din dataskjerm, og kan ikke garantere at skjermens visning av alle farger, tekstur eller detaljer vil være nøyaktig.
Kunden er selv ansvarlig for å ha fylt inn korrekt adresse, mail og mobilnummer for at pakken skal kunne nå frem. Om kunden har opplyst feil eller ikke henter ut pakken innen fristen Posten har satt, slik at bestillingen blir sendt i retur til Thiink AS, vil kunden måtte betale straffeportoen Thiink AS blir pålagt, i tillegg til å måtte betale for ny forsendelse.

 

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift i Norge. For andre land er prisene eks merverdiavgift.
Forsendelser fra Norge til andre land er underlagt importrestriksjoner. Eventuell toll og skatt i mottakers land må betales av mottaker.
Vi tar forbehold om feil på priser og beholdning.

 

Rabattkoder

Rabattkoder kan ikke brukes på salgsvarer eller allerede rabatterte varer. Rabattkoder kan brukes kun én gang.

 

Betaling

Kjøp i Thiink AS sin nettbutikk betales med PayPal eller Vipps. Dette er sikre betalingsmåter både for deg og for oss. Thiink AS lagrer ingen kortinformasjon. Alle kredit- og debetkortholdere er underlagt personvern og autorisasjon av kortutsteder. Dersom utsteder av betalingskortet nekter å godkjenne betalingen til oss, vil vi ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering.

 

Frakt/levering

Normalt vil ordren bli sendt i løpet av 24 timer eller neste arbeidsdag, etter at bestillingen er registrert hos oss, og det vil kun ta noen få dager før du har varene. I spesielt travle perioder kan det ta noe lengre tid. Varer i nettbutikken kan ikke forhåndsbestilles.

 

Leveransevilkår

Alle ordre fra Thiink AS blir sendt med Posten Norge tjeneste. Normal leveringstid vil være mellom 1 og 4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.
Thiink AS forbeholder seg retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. I disse tilfellen vil du få beskjed.

 

Angrerett

Angrerettloven gjelder ved alle kjøp forbruker foretar i Thiink AS sin nettbutikk. Det følger med lovpålagt angrerettskjema sammen med ordrebekreftelsen du får på mail. Du er pliktig å gi melding til oss innen 14 dager (jf. Angrerettloven §13) etter du har mottatt varen om at du ønsker å gå fra avtalen og benytte deg av din angrerett. I denne perioden kan du uten forpliktelser sende tilbake varene du har mottatt, legg likevel merke til følgende utdrag fra angrerettloven: «Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 6, punkt e).» Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukeren side (jf. Angrerettloven § 12, punkt a).
Ved bruk av angrerett, kan ikke varene være brukt, samt at originalemballasje og merkelapper som papiretiketter kan ikke være fjernet fra produktet. Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottak av returen.
Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15, første ledd). Du kan altså ikke sende varen i oppkrav til oss. Vi henter ikke pakker som sendes i oppkrav.
Angrerettskjema finner du også her.

 

Uavhentede pakker

Det er Posten som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Psten sender ut en påminnelse etter ca en uke dersom du glemmer å hente en bestilt brev/pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede pakker vil du måtte dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken, også eventuell straffeporto som Thiink AS blir pålagt. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

 

Bytting/retur

Dersom du ønsker å bytte mottatt vare i en annen type produkt,  eller returnere varen så sender du varene inn til oss. Dette må gjøres innen 30 dager etter mottatt vare og du må dekke denne kostnaden selv. Ved bytte, kan ikke varene være brukt, samt at original emballasje og merkelapper som papiretikett kan ikke være fjernet fra produktet.

Du kan velge å returnere varer med ordinær post eller postpakke med sporingsnummer, men hvis returnerte varer går tapt på vei til oss, er det ditt ansvar og varene bli ikke refundert.

Salgsvarer byttes ikke.

 

Skadede varer under transport

Dersom varene er synlig skadet etter transport, bør du ta et bilde av pakken og de skadede varer, ta vare på emballasjen og varene slik du har mottatt dem og ta kontakt med Posten, for å sende inn et krav.

 

Garanti og reklamasjon

Hvis du ikke er fornøyd eller opplever feil/mangler med varen, kontakt oss da på epost: kjetil@stonesoapspa.com for å reklamere på varen.

Les mer om reklamasjoner i forbrukerloven.

Returadresse:

Thiink AS
Agder allé 4
4631 Kristiansand

Husk å merke pakken med navn og ordrenummer.

 

Copyright

Innhold på Thiink AS sine nettsider er Thiink AS sin eiendom. Varemerke, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelser av produktene, bilder/grafikk, design og layout, og annet innhold på sidene kan ikke lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte, uten etter samtykke fra Thiink AS

 

Personvern

Thiink AS registrerer bare de opplysningene som er nødvendig for å levere din ordre. All personlig informasjon er konfidensiell og blir ikke gitt til noen tredjepart.