Hotell konsept

Stone Soap Spas eksklusive hotell konsept

Vi har spesialisert oss på produksjon av eksklusive, naturlige såpe- og velværeartikler til hoteller. Vi har lang erfaring og ekspertise innen produksjon av naturlige produkter og vårt hovedfokus er å skape en unik og luksuriøs opplevelse for gjestene på hotellene.

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert håndsåpe, lotion, dusjsåpe, sjampo og balsam, med vår signaturduft av bergamott fra eterisk olje. Dette er en frisk sitrus duft som alle liker og som passer perfekt inn på et hotell.

Våre produkter kommer også med refill-muligheter, som er en kostnadseffektiv og miljøvennlig løsning for hotellene. Dette gjør at hotellene kan redusere avfallsmengden og gi gjestene en ekstra grunn til å sette pris på deres bærekraftige og miljøbevisste praksis.

Vår spesiallagde produksjon gir oss muligheten til å lage produkter som er designet for å matche hotellets interiør og branding, inkludert tilpassede flasker og emballasje med hotellets logo.

Vi streber alltid etter å levere produkter av høyeste kvalitet, laget av økologiske og naturlige råvarer. Vi har også godkjente GMP-sertifiserte fabrikker som sikrer at alle produksjonsprosesser er i samsvar med de høyeste kvalitetsstandardene.

Ta kontakt med oss for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe hotellene dine med å gi gjestene en unik og minneverdig opplevelse gjennom vår «naturlig velvære» filosofi.

Ta kontakt med Kjetil på tlf: +47 48205030, eller e-post: kjetil@stonesoapspa.com

Du finner våre produkter hos Lillesand Hotel NorgeRingstad ResortVilla TerminusBergen Børs HotelFinnskogtoppen spahotellHotel UtsiktenKristiansand TretopphytterNythunCanyon HotellSognefjord HotelStor-Elvdal hotell

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.