Sensatia Botanicals

Hudpleieserie basert på hudtype

 

Når det gjelder en strålende hud, er et godt hudpleieritual nøkkelen til nettopp det. Sensatia Botanicals vet at å opprettholde et hudpleieritual og praktisere den konsekvent for en sunnere hud. Så hva bør et ansiktsritual egentlig inneholde? Hver persons hud har sine egne unike behov når det kommer til hudpleie, og det er viktig å forstå dine egne behov. Likevel er det noen essensielle trinn som alle bør inkludere i sitt eget ritual.
Prøv Sensatia Botanicals sitt daglige og ukentlige hudpleieritual, merk og se forskjellen.

Rens – Ton – Plei – Fukt – Beskytt

Normal hud

 

Normal hud er preget av en balansert tilstand uten å være verken tørr eller fet. Den er fri for urenheter og viser ingen tegn til sensitivitet. Overflaten er jevn og gir et jevnt utseende. Ved å opprettholde gode rensings- og fuktighetsrutiner samt beskytte huden mot solskader, kan normal hud fortsette å være frisk og beholde sin naturlige glød.

Se produktene for normal hud her

 

Sensitiv og moden hud

 

Sensitiv og moden hud er preget av reaktivitet og en tendens til lett irritasjon. Den kan oppleves som stikkende, brennende eller kløende, og har en tendens til å bli lett rød eller flushet. Det er viktig å merke seg at moden hud ikke nødvendigvis er begrenset til en bestemt aldersgruppe, men vanligvis begynner personer over 35 år å vise tegn på modne hudkarakteristikker. Sensitivitet og reaktivitet i kombinasjon med aldringsprosessen kan føre til økt behov for spesiell hudpleie og produkter som tar hensyn til disse behovene. Ved å velge skånsomme, fuktighetsgivende produkter og holde seg unna potensielle irritanter kan man bidra til å bevare hudens helse og ungdommelige utstråling.

Se produktene for sensitiv og moden hud her

Fet til akneutsatt hud

 

Fet til akneutsatt hud har et blankt og fet utseende, ofte med synlig forstørrede porer. Den er utsatt for rødhet, kviser og hudormer, uten å ha tørre områder. Denne hudtypen produserer mer talg enn normalt, noe som kan føre til overflødig olje og tilstoppede porer. Det er viktig å bruke riktige hudpleieprodukter som er formulert spesielt for fet og akneutsatt hud for å regulere talgproduksjonen, redusere betennelse og bekjempe utbrudd av kviser. Rensende og pleiene produkter fra Sensatia Botanicals kan bidra til å kontrollere olje, redusere kviser og forbedre hudens klarhet og utseende.

Se produktene for fet og akneutsatt hud her

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.